Monthly Archives: augustus 2015

Kan een reep kloppen?

Published by:

Een paar jaar geleden werd ik gebeld door een man met een missie, Jerry heette hij. Hij wilde een reep op de markt brengen waaraan alles klopt. “We eten geen voedsel meer,” vertelde hij me, “we eten producten die op voeding lijken.” Daar ben ik het mee eens. Ik kon hem helpen bij zijn strategie, die perfect binnen het tijdsbeeld past. De productie van de reep nam nogal wat tijd in beslag. Ik vond hem anderhalf jaar geleden al lekker, maar nu hij in zijn definitieve vorm op de markt is moet ik bekennen dat de smaak verder verbeterd is.
Doctor’s Orders is een voorbeeld van hoe ik graag met klanten werk: geconcentreerde aandacht, gericht op praktische stappen, geen overbodige uren.
De Volkskrant besteedt vanochtend in de kookrubriek aandacht aan Doctor’s Orders en plaatst een recept voor een ‘echte’ appeltaart van de collega van Jerry, Andries, de man die de reep samenstelde op basis van ingredi├źnten die hij zelf al jarenlang voor zichzelf samenvoegt tot de meest gezonde ontbijt-muesli. Echt voedsel moet je voeden, dat is de gedachte achter de nieuwe reep. Ook al is het een tussendoortje of een vervanger van lunch of ontbijt. Real food does not have ingredients. Real food is ingredients. Ik heb er met veel plezier mijn energie ingestopt.

Schermafbeelding 2015-08-31 om 12.32.43

Schermafbeelding 2015-08-31 om 12.46.48

TrendRede Nieuws

Published by:

Steeds vaker vragen mensen me wanneer we komen met de zesde versie van de jaarlijkse TrendRede. Mooi dat er ongeduldig op gewacht wordt en dat het aantal geïnteresseerde lezers ieder jaar sterk blijft stijgen.
Na vijf versies hebben we ons iets meer tijd gegund, om eens goed na te denken over de opzet, de structuur en de aanpak. Daarom zal de TrendRede dit jaar in de tweede helft van november uitgesproken en gepubliceerd worden. Ik houd alle fans – en alle mensen die hier voor het eerst kennis maken met de TrendRede – graag op de hoogte. Is er nieuws, dan lees je het snel op mijn site.

Schermafbeelding 2015-08-24 om 16.52.28