Tom Schrijft Mooi

Woorden dragen energie in zich.

Komen ze op de juiste manier samen, dan worden het weldaden.

Schrijven is wat ik het liefste doe. Ik word gelukkig wanneer ik in een brij aan gedachten en woorden een rode draad ontdek en die kan omzetten in een paar volzinnen. De schoolkrant pende ik zo nodig in mijn eentje vol, net als het verenigingsblad en het faculteitsblad. Daarna schreef ik columns en artikelen. En leefde me uit op visies en missies, merkverhalen en strategische documenten voor klanten. Een van mijn eerste opdrachten als strategisch adviseur was ooit om voor Douwe Egberts de Enige Echte KoffieBijbel te schrijven, een lijvig boekwerk waarin de unieke kracht van al hun submerken geanalyseerd en gedocumenteerd werd.  Recent schreef ik voor het Ministerie van Binnenlandse zaken het magazine De Stad van de Toekomst Besturen. Tussendoor heb ik talloze klanten geholpen aan een scherpe visie, positionering, missie, strategie. Ik weet hoe ik de essentie moet vissen uit informatie – en schrijf die vervolgens mooi op.

seizoenenvandetijdsgeestLR-1Heb jij een voor jezelf heldere, maar voor anderen (binnen of buiten je organisatie) nog niet motiverende visie of missie? Stoei je met de identiteit van je bedrijf en zoek je een analytische denker die jouw brede ideeën omzet in heldere, scherpe en inspirerende tekst? Wil je een mooi geschreven merkverhaal, je corporate story laten verwoorden? Dan ben ik je man. Neem contact met me op. Ik schrijf met plezier ook mooi voor jouw organisatie. De essentie raken, dat is wat me beweegt. Een visie, mits helder verwoord, zet aan tot gemotiveerde daden. Woorden dragen energie in zich. Komen ze op de juiste manier samen, dan worden het weldaden.

droppedImage TKS bestaat nu 10 jaar. Mijn business model: negen maanden hard werken en drie maanden even hard werken: boeken schrijven. Dat leverde tot nu toe twee non-fictie boeken op, De Seizoenen van de Tijdgeest en Het Matje, Zingevingsfitness. Ieder jaar doe ik de eindredactie van de TrendRede en verzorg ik de tekst daarvan. Momenteel werk ik aan mijn eerste roman. Schrijven dus. Wat ik het liefste doe.